Tuotteet

Ledit

Suuri valikoima valonlähteitä aina hehkulampun korvaavista ledeistä led-loisteputkiin asti. Suurelle osalle perinteisiä lamppuja löytyy jo ledi versio.

LED myymälävalaisimet

Tarvitsetpa alasvaloja, spotteja tai seiniin kiinnitettäviä led-valaisimia, meiltä löydät varmasti juuri kohteeseesi sopivan ratkaisun. Valikoimastamme löydät myös led-paneelit sekä valaistustarvikkeet 3-vaihekiskosta pienempiin lisätarvikkeisiin.

LED valaisimet

Helposti asennettavat, monipuoliset ja tehokkaat led-valaisimet sisä- ja ulkokäyttöön. Tarjolla paljon eri vaihtoehtoja koon, tehon ja käyttötarkoituksen puolesta. Led-loisteputkivalaisimet, plafondit, syväsäteilijät ja valonheittimet löydät täältä.

LED nauhat ja -moduulit

Led-nauhalla toteutat monipuoliset ratkaisut vaativimpaankin valaistukseen. Loputtomia mahdollisuuksia hienostuneen epäsuoran valon luomiseen tai rakennuksesi kohokohtien korostamiseen. Led moduuleilla korvaat loisteputket erilaisissa kylteissä ja merkeissä.

Draiverit

Valaistukseen tarkoitetut draiverit ja ohjaimet mahdollistavat monta eri tapaa yhdistää erilaisia sovelluksia, käyttötarkoituksia ja malleja. Valikoimastamme löydät draiverit sisä- ja ulkokäyttöön ledeille, teollisuuskäyttöön ja automaattisiin valaistusjärjestelmiin.

Perinteiset lamput

Halogeenit, pienoisloistelamput, energiansäästölamput, monimetallit... Joskus vanhassa vara parempi -  perinteiset lamput löydät täältä!

Kiinteistönhuoltotarvikkeet

Valikoimastamme löydät kiinteistönhuoltotarvikkeet aina työvälineistä viemärinaukaisuaineeseen asti, unohtamatta tärkeimpiä kausituotteita, kuten jääsulatusainetta. Myös kuvut ja sulakkeet hoituvat meidän kauttamme vaivattomasti.