Wiva

Wiva Group

Wiva Group on Italialainen valaistusalan yritys, joka suuntautuu vahvasti teknologisiin innovaatioihin, energian säästämiseen sekä terveydestä ja ympäristöstä huolehtimiseen. Ryhmä kekseliäitä ja omistautuneita alan ammattilaisia perusti yrityksen vuonna 2007. Tänä päivänä Wiva Group on menestyvä yritys, joka on tiiviisti mukana tutkimuksessa ja teknologiamaailmassa.Wiva Group valmistaa valonlähteitä, led valaisimia sekä erilaisia ohjaimia ja säätimiä valaistukseen. Uusien, entistä innovatiivisempien ja tehokkaampien ratkaisujen etsiminen, laatuun panostaminen ja kyky ennakoida ja tulkita markkinasuuntauksia ovat yrityksen ydinosaamisaluetta ja mahdollistavat Wiva Groupin paikan eturintamassa omalla alallaan. Organisoitu ja tehokas kaupallinen verkosto on luonut vankan näkyvyyden markkinoilla, jota vahvistavat monimuotoiset jakelukanavat ja eri maantieteelliset alueet. Wiva Groupin brändi ja tuotteet ovat helposti tunnistettavia ja hyvin massasta erottuvia mainosmateriaaliensa ja pakkauksiensa ansiosta, joissa on omistauduttu erityisesti toimivuuteen. Materiaaleista ja pakkauksista löydät ytimekkäässä ja täsmällisessä muodossa kaiken sen tiedon, jonka tuotteen ominaisuuksista tarvitset. Tasainen kasvu ja saavutetut erinomaiset tulokset ovat voimistaneet Wiva Groupin sitoutumista huippuosaamiseen ja antaneet uutta sysäystä sille, mikä on aina ollut yrityksen missio:

”Hyvinvoinnin luominen ja elämänlaadun parantaminen valaistuksen innovaatioiden avulla”.

 

Tutkimus ja kehitys

Vahva keskittyminen innovaatioihin ja vakiintunut yhteistyö erinomaisten tutkimuslaitosten ja instituutioiden kanssa takaa sen, että Wiva Groupin tietotaito ulottuu kaikkein tärkeimmille osa-alueille niin tieteellisessä kuin teknologisessakin osaamisessa. Näihin lukeutuvat mm. orgaaninen kemia, materiaalitutkimus, nanoteknologia, anturitekniikka, optiikka ja mekaniikka.

Yhteistyökumppanit

 

Tuotteet

Wiva Groupin laaja ja monipuolinen tuotevalikoima koostuu useista eri tuotekategorioista, jotka kattavat monenlaiset valaistustarpeet. Perinteiset valonlähteet, ledit, valaisimet arkkitehtuuriseen ja teolliseen käyttöön, elektroniset draiverit ja säätimet, sähkölaitteet –  yrityksille ja yksityiseen käyttöön. Monipuolisuus ja luotettavuus yhdistettynä tehokkuuteen ja korkeaan suorituskykyyn sekä loistavaan hintalaatusuhteeseen tekevät Wivan tuotteista varteenotettavan vaihtoehdon kaikenlaisiin valaistustarpeisiin.