Yrityksemme

Saloram

Olemme valonlähteiden ja valaisimien maahantuontiin keskittyvä yritys, jonka missio on vaatimattomasti tehdä Suomesta valoisampi paikka. Toimitamme valot yrityksille ja yksityisille ostajille. Tuotteitamme löydät myös jälleenmyynnistä mm. Vepsäläisiltä sekä K-raudoista ympäri maan. Maahantuomme valonlähteet ja valaisimet ilman välikäsiä, joten pystymme tarjoamaan kilpailukykyisiä hintoja huipputuotteista.

Toimimme yhteistyössä monien kiinteistöalan yritysten kanssa ja halustamme palvella paremmin tätä sektoria, toimitamme laajasti myös kiinteistönhuoltotarvikkeita.

Yrityksemme on näppärän kokoinen ja pystymme keskittämään voimamme siihen kaikkien tärkeimpään asiaan, eli hyvään ja henkilökohtaiseen palveluun. Tarkoituksemme on säästää asiakkaittemme aikaa ja tehdä valojen sekä kiinteistöhuoltotarvikkeiden hankinta helpoksi ja vaivattomaksi. Autamme oikean valon löytämisessä oikeaan paikkaan ja toimitamme samalla tarvitsemanne kiinteistönhuoltotarvikkeet. Toimimme aina asiakkaan ehdoilla ja tilaukset hoituvat haluamallanne tavalla – soittamalla, sähköpostitse, tekstiviestitse tai vaikka WhatsAppin kautta!

Päävarastomme sekä toimistomme sijaitsee Vihdin Nummelassa, josta lähetykset hoituvat kätevästi kaikkialle Suomeen.
Lisäksi Kuopiossa asiakkaitamme palvelee aluevarasto.

Tiimimme jäsenillä on yli 20 vuoden kokemus valonlähteistä, joten uskallamme väittää, että olemme potentiaalinen kumppani valaistusasioissa.


Tuotteet

Maahantuomme valonlähteemme ja valaisimemme Euroopasta mm. Italiasta ja luotamme kahteen merkkiin: led-maailman huippuosaajaan Wiva Groupiin ja vuosia Suomen markkinoilla olleeseen Duralampiin. Molempien valikoimista löytyy kattava valikoima valonlähteitä ja Wivalta myös paljon erilaisia led-valaisimia valonheittimistä pienempiin spottivalaisimiin. Tuotteita pääset selailemaan täältä ja ladattavat versiot molempien valmistajien katalogeista löydät täältä. Toimitamme tuotteita myös muilta tunnetuilta merkeiltä, kuten Osramilta ja Philipsiltä.

Kiinteistönhuoltotarvikkeissa luotamme kotimaisiin pitkän linjan yhteistyökumppaneihimme. 

 

Markkinoille tuomiemme tuotteiden kierrättämisestä huolehdimme sähköalan yhteisen kierrätysyhteisön Selt ry:n jäsenyyden kautta.